VB-Groep

Nieuwbouw Meerrijk fase 4 Eindhoven

Plaats Eindhoven
Opdrachtgever Ten Brinke
Programma 88 appartementen
Bekijk alle gegevens

Hoogste gebouw in Meerrijk.

Het project bestaat uit 88 appartementen verdeeld over 24 bouwlagen en is daarmee het hoogste gebouw van het project Meerrijk.

Alles in de buurt. Alles ligt voor je deur: terrasjes, sporten, gezondheidscentrum en winkels. En het water en groen van het prachtige waterrijke park Meerland ligt aan je voeten. Een groene oase van 100 voetbalvelden groot voor de ultieme ontspanning. Dat kun je gerust wonen op stand noemen.

Het centrum van Meerrijk is als scharnierpunt in het park Meerland gesitueerd. Nieuwbouw midden tussen het groen, maar toch los van de omliggende woonbuurten in Meerhoven. Meerrijk is niet alleen centraal gesitueerd ten opzichte van de verschillende woonbuurten, het ligt ook als spin in het web van routes door de wijk. De twee doorgaande hoofdfietsroutes van Meerhoven lopen langs Meerrijk.

Alles is dichtbij. Meerrijk ligt niet alleen in het hart van Meerhoven, het ligt ook tussen de centra van Eindhoven en Veldhoven. Met het openbaar vervoer, de auto en zelfs met de fiets ben je snel in het centrum van Eindhoven of Veldhoven.

Projectdetails

Plaats Eindhoven
Opdrachtgever Ten Brinke
Programma 88 appartementen
Architect FIT engineering
Architect De Zwarte Hond architecten te Rotterdam