VB-Groep

Nieuwbouw Parkheuvel fase 4B Heerlen

Plaats Heerlen
Programma 13 nieuwbouw terraswoningen
Opdrachtgever Slokker Vastgoed BV
Bekijk alle gegevens

Unieke terraswoningen in een parkachtige omgeving

In opdracht van Slokker Vastgoed BV heeft Smeets Bouw de bouw van 13 koopappartementen met parkeergelegenheid en berging gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over vijf bouwlagen. De woningen variëren tussen de 82m² en 149m² en zijn volledig naar wens van koper en opdrachtgever gebouwd.

13 unieke appartementen

Parkheuvel vormt de brug tussen het centrum van de stad en de natuurzone die Heerlen doorsnijdt. Zo hebben voetgangers middels een handige doorsteek directe toegang tot de parkachtige omgeving en alle centrumvoorzieningen van Parkstad Limburg en het centrum van Heerlen.

De appartementen zijn speels ingedeeld met een ruime woonkamer met open keuken en balkon. Uiteraard is het appartement ook voorzien van een slaapkamer, badkamer, gescheiden toilet, twee inpandige bergingen en een parkeerplaats. De appartementen worden individueel voorzien van een optimaal isolatie pakket o.a. HR +++ beglazing en voorzien van warmtepompen (gasloos). Tevens hebben kopers de mogelijkheid om bepaalde wensen te realiseren in het appartement. Dit varieert van het toevoegingen van opties tot aan de afbouw van de badkamer en keuken.

De omgeving

Rust, groen en variatie. Dit zijn de trefwoorden van het door Slokker Vastgoed ontwikkelde nieuwbouwplan Parkheuvel aan de rand van het centrum van Heerlen. Een ambitieuze nieuwbouwontwikkeling die de bestaande wijk Schaesbergerveld op natuurlijke wijze gaat koppelen aan de brede groene zone die er loopt. In Parkheuvel wordt een gevarieerd woningaanbod op fraaie wijze verbonden aan de parkachtige kwaliteiten van de directe omgeving. Dit is het derde blok van project Parkheuvel waar Smeets Bouw de bouw realiseert.

Projectdetails

Plaats Heerlen
Programma 13 nieuwbouw terraswoningen
Opdrachtgever Slokker Vastgoed BV