VB-Groep

Poortgebouw Trespa Weert

Plaats Weert
Bekijk alle gegevens

Showcase van Trespa gevelbekleding!

Het poortgebouw van Trespa International B.V. in Weert is een gebouw waar medewerkers en chauffeurs van Trespa zich kunnen omkleden, douchen en hun kleren kunnen opbergen in lockers. Hiervoor zijn gescheiden ruimtes aangebracht voor zowel mannen als vrouwen. Tevens wordt de entree gebruikt om mensen middels schermen te informeren over organisatorische zaken.
Van Heur Bouw & Onderhoud heeft het Poortgebouw gerealiseerd.

Het gebouw heeft een fundering van poeren op grondverbetering. Hierop staat een staalconstructie, omgeven met sandwichpanelen en voorzien van stalen dakplaten. De gevels zijn voorzien van Trespa planken, aangebracht volgens de productinformatie. Het dak is voorzien van lichtstraten die de looproutes van daglicht voorzien. De vloer is opgebouwd middels een geïsoleerde betonvloer met daarop een cementdekvloer met vloerverwarming. Deze vloer is afgewerkt met een PU gietvloer. De scheidingswanden in de natte ruimtes zijn voorzien van een epoxy coating. Door de zwarte afwerking van de sandwichpanelen, dakplaten en installaties heeft het gebouw een industriële uitstraling.

Een leuke wetenswaardigheid is dat het gebouw dient als showcase van deze Trespa gevelbekleding. Dit betekent dat de montage van de gevelpanelen op film is vastgelegd en dienst gaat doen voor reclamedoeleinden.

Projectdetails

Plaats Weert
Opdrachtgever Trespa International B.V.