VB-Groep

Renovatie 35 woningen Tilburg

Plaats Tilburg
Opdrachtgever WonenBreburg te Tilburg
Bekijk alle gegevens

Badkamer renovatie

Renovatie badkamer van 35 woningen aan de Cavaleriestraat e.o. in Tilburg

Het werk omvat het compleet renoveren van de bestaande badkamers. De badkamers worden gestript en opnieuw opgebouwd door nieuw tegelwerk, stucwerk, sanitair, elektravoorzieningen en schilderwerk. Tijdens de werkzaamheden worden ook de Velux dakramen gereinigd en opnieuw afgesteld en wordt de MV-installatie gereinigd en opnieuw ingeregeld. Daarnaast worden de bestaande asbesthoudende golfplaten verwijderd van de buitenbergingen en vervangen door een geprofileerde vezelcementplaat.

Het werk omvatte het compleet renoveren van de bestaande badkamer van 35 woningen aan de Cavaleriestraat e.o. in Tilburg.

De badkamers werden gestript en opnieuw opgebouwd door nieuw tegelwerk, stucwerk, sanitair, elektravoorzieningen en schilderwerk. Tijdens de werkzaamheden werden ook de Velux dakramen gereinigd en opnieuw afgesteld. De MV-installatie werd eveneens gereinigd en opnieuw ingeregeld. Daarnaast werden de asbesthoudende golfplaten van de buitenbergingen verwijderd en vervangen door geprofileerde vezelcementplaat.

Projectdetails

Plaats Tilburg
Opdrachtgever WonenBreburg te Tilburg