VB-Groep

Bouwservice is het bedrijfsonderdeel van Van Heur Bouw & Onderhoud dat zich richt op snelle en efficiënte uitvoering van incidentele en kleinschaligere bouwwerkzaamheden. Dan gaat het bijvoorbeeld om beperkte verbouwingen of uitbreidingen, eventueel in combinatie met nieuwbouw. We denken graag met onze klanten mee en zijn in staat snel te schakelen.

Waarom gebruik maken van onze bouwservice?

  • Zeer geschikt voor bouwwerken zonder bestek en bouwdirectie
  • Snel acteren
  • Eigen vaklieden
  • Ruime ervaring met werken ‘met de winkel open’

Bouwservice

Naast projectmatige nieuwbouw en renovatie dienen zich vaak ook allerlei incidentele en kleinschaligere bouwwerkzaamheden aan, vaak zonder bestek en veelal ook zonder bouwdirectie. Denk hierbij aan een aanbouw, een verbouwing van een (spreek)kamer, het renoveren van toilet, badkamer of keuken en het vernieuwen van plafonds. Dit zowel in de woningbouw als de utilitaire bouw. Hiervoor kan een beroep worden gedaan op onze Bouwservice. Dit bedrijfsonderdeel is speciaal ingericht op deze klussen.

Snel acteren

Bouwservice is ingericht op het snel reageren op een klantvraag. Vaak ontvangen we een vrij algemene vraag die we vervolgens samen doorvertalen naar een tekening en omschrijving. Op basis hiervan stellen wij een raming of begroting op. Zodra vervolgens het contract getekend is gaan wij meteen aan de slag. We kunnen snel acteren mede doordat we bijna alle disciplines in eigen huis hebben. Denk hierbij aan timmerlieden, maar ook tegelzetters en stukadoors.

Omgeving in gebruik

Wij weten dat dergelijke bouwwerkzaamheden veelal plaatsvinden in een omgeving die volop in gebruik is. Het zit in het DNA van de mensen van Bouwservice om daar correct mee om te gaan, in kleding, gedrag en communicatie. En we proberen overlast zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van werkzaamheden voor- en na de reguliere werk- en openingstijden of door sloopwerkzaamheden te verrichten in het weekend of in schoolvakanties.