VB-Groep

Hospitality

Hospitality

Zoals gezegd, Van Heur is sterk in complexe werken. In bijzondere projecten die onze mensen tot het uiterste uitdagen. Niet vreemd dus dat opdrachtgevers in de sector hospitality ons weten te vinden. Want juist in dat segment is nagenoeg ieder project uniek.

Waarom bouwt hospitality met Van Heur?

  • Sterk in regie en projectmanagement
  • Pro-actieve leiding in bouwteam
  • Uitgebreid netwerk van specialisten
  • Ruime ervaring in design & construct trajecten

Complexe design & construct opgave

Een uitgesproken voorbeeld van zo’n bijzonder project in dit segment is de renovatie van de Papyruszaal in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Een volledige design & construct opgave die we in bouwteam hebben opgepakt. In het hart van de stad, op een zeer beperkte ruimte, realiseerden we hier in hechte samenwerking een voor Nederland unieke hybride zaal. Een zaal met ongeëvenaarde, instelbare akoestische kwaliteiten, zodat zij voor zowel concerten als theatervoorstellingen kan worden ingezet. Ook het complexe geheel van installaties vormde hier een enorme uitdaging. De renovatie van de Papyruszaal mag een schoolvoorbeeld van succesvolle ketensamenwerking heten, geregisseerd en aangestuurd door Van Heur Bouw & Onderhoud.

Duurzaamheid en circulariteit

Een ander bijzonder project binnen sport & cultuur is de bouw van een nieuwe accommodatie voor een aantal gefuseerde voetbalclubs in de gemeente Leudal. De uitdaging lag hier grotendeels op het aspect duurzaamheid. We pasten hier onder meer click-gevelstenen toe, zonder specie, die in de toekomst kunnen worden hergebruikt. Alle toegepaste materialen zijn in een materialenpaspoort geregistreerd, ten behoeve van onderhoud, materiaalhergebruik en berekening van de restwaarde van het gebouw in de toekomst.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

= Verplicht veld