VB-Groep

Activiteiten

Van Heur is een allround bouwbedrijf. Dat is een bewuste keuze. We willen opdrachtgevers immers zo breed mogelijk in hun vastgoedopgaven ondersteunen, bij voorkeur vanuit duurzame relaties. En dus hebben we alle disciplines in huis: nieuwbouw, bouwservice, renovatie & onderhoud en transformatie.

We zijn een compact bedrijf. De lijnen zijn kort, de contacten direct en persoonlijk, we schakelen snel. Dat maakt onze organisatie ondernemend, wendbaar en slagvaardig. Tegelijk is er de back-up van ons moederbedrijf VB Groep en zijn we te allen tijde verzekerd van de kennis, reken- en organisatiekracht van een grote organisatie. Zo kunnen we alle categorie├źn werken aan. Bijzondere, unieke en complexe projecten die onze mensen tot het uiterste uitdagen. Enerzijds omvangrijke werken, waarbij we ons bij de inschrijving vaak omringd weten door de grote, beursgenoteerde spelers. Maar ook een kleinere verbouwing of onderhoudsklus.

Sterk in planontwikkeling

Opdrachtgevers leggen in toenemende mate (delen van) de planontwikkeling bij ons neer. Uitstekend, want dat geeft ons meer ruimte en vrijheid om tot een optimaal eindresultaat te komen. Vanaf een schets- of voorlopig ontwerp wordt in bouwteamverband samen gewerkt met architecten, adviseurs en overheden. Wij werken het volledige programma van eisen uit tot een technisch, kwalitatief en financieel haalbaar plan.

Nieuwbouw

Wij hebben veel specialistische kennis in huis en bieden daardoor een breed scala aan nieuwbouw.

Lees meer

Bouwservice

Ook kleinere werken en onderhoudsklussen verdienen een professionele aanpak. Lean georganiseerd, met de juiste mensen op de juiste plek.

Lees meer

Transformatie

Het transformeren van een bestaand gebouw naar een nieuwe functie is voor onze vaklieden het absolute summum. Een uitdaging die het uiterste van kennis en kunde vraagt. Van flexibiliteit, improvisatievermogen en strak projectmanagement.

Lees meer

Renovatie & Onderhoud

Modernisering van een verouderd zorgcomplex of kantoorpand. Een procesmatige en bewonersgerichte invulling van groot onderhoud. Van Heur weet wat dit vraagt.

Lees meer

Niet Planmatig Onderhoud

Wij verzorgen het Niet Planmatig Onderhoud voor een aantal woningcorporaties in Limburg. Daarbij gaat het om reparaties, mutatieonderhoud en binnenonderhoud op verzoek van de klant.

Lees meer

Wij bouwen en renoveren ook unieke projecten

Van Heur Bouw & Onderhoud heeft zich de afgelopen jaren tot expert ontwikkeld op het gebied van unieke projecten. Bijzondere projecten die vaak een hoge mate van complexiteit met zich meebrengen en zeer specialistische kennis vergen.

Bekijk onze projecten