VB-Groep

Als Van Heur Bouw & Onderhoud zijn wij nauw betrokken bij onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij. Zodoende kunnen wij maatwerk leveren binnen de segmenten waarin wij actief zijn. We delen onze expertise en hebben concepten ontwikkeld die sterk aansluiten op de behoeften en wensen van onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid bij onze klanten bijdraagt aan het opbouwen van een langdurige relatie. Dit doen we onder andere door te luisteren. Waar hebben onze klanten behoefte aan? Waar liggen zij 's nachts wakker van? Met onze diensten helpen we onze klanten bij het oplossen van hun problemen. Onze mensen doen dit door dagelijks klantverwachtingen te overtreffen, gedreven door passie en trots.

Van Heur Bouw & Onderhoud is al meer dan 75 jaar een begrip in Midden-Limburg, maar ook daarbuiten. Sindsdien zijn heel veel projecten in diverse sectoren gerealiseerd. Zij vormen de basis voor de continuïteit van ons bedrijf. Kwaliteit en vakmanschap gelden voor het geleverde product. Maar ook voor slimme bouwtechnische oplossingen, nauwkeurige calculaties en het nakomen van afspraken. De waardering voor deze aanpak blijkt uit de positieve reacties van een groot aantal vaste relaties.

Nieuwbouw

Wij hebben veel specialistische kennis in huis en bieden daardoor een breed scala aan nieuwbouw.

Bouwservice

Bouwservice richt zich op een snelle en effici├źnte uitvoering van bouwprojecten. Wij denken graag mee en zijn in staat snel te schakelen.

Renovatie & Onderhoud

Wij renoveren scholen, woningen en kantoren terwijl ze in gebruik zijn en hebben specialistische kennis in huis om verouderde woon-zorgcomplexen te renoveren.

Niet Planmatig Onderhoud

Wij verzorgen het Niet Planmatig Onderhoud voor een aantal woningcorporaties in Limburg. Daarbij gaat het om reparaties, mutatieonderhoud en binnenonderhoud op verzoek van de klant.

Wij bouwen en renoveren ook unieke projecten

Van Heur Bouw & Onderhoud heeft zich de afgelopen jaren tot expert ontwikkeld op het gebied van unieke projecten. Bijzondere projecten die vaak een hoge mate van complexiteit met zich meebrengen en zeer specialistische kennis vergen.