VB-Groep

Werken

Wij realiseren en onderhouden omgevingen waarin mensen prettig en comfortabel, productief en veilig kunnen werken. Op maat afgestemd op het werk- of productieproces. Representatief, duurzaam en toekomstbestendig.

Waarom bouwt het bedrijfsleven met Van Heur?

  • Werk- en productieproces zijn leidend
  • Veel ervaring in de productie-, food- en (petro)chemische industrie
  • Maatwerk vertaling klantvraag in bouwkundige oplossingen
  • Veel ervaring in verduurzamen kantooromgevingen

(Petro)Chemische industrie

Onze mensen laten zich van hun meest inventieve, vakkundige en ingenieuze kant zien wanneer ze worden uitgedaagd door lastige, complexe opgaven. In het segment werken kunnen ze wat dat betreft hun hart ophalen. We bouwen bijvoorbeeld voor de (petro)chemische industrie, voor opdrachtgevers als DSM, Trespa, AkzoNobel en Brightlands. Hier gelden extreem hoge veiligheidseisen. Wij hebben de mensen en co-makers die weten wat het vraagt om aan die eisen te voldoen. We zijn het als bedrijf gewend om gedegen veiligheidsplannen op te stellen én om daarnaar te handelen.

Foodindustrie

Een ander uitdagend segment is de foodsector. Hier draait het voor een belangrijk deel om voedselveiligheid en hygiëne. Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving op dit terrein, zijn vertrouwd met HACCP, BRC, ISO 22000, FSSC 22000 en GMP. We realiseren oplossingen die voorkomen dat vuil en bacteriën zich aan oppervlaktes hechten. Schrobklassen zijn belangrijk, maar evenzeer de stroefheid van vloeren vanuit het oogpunt van veiligheid. Dit alles stelt hoge eisen aan de bouwproducten en de detailleringen die in dergelijke productieomgevingen worden toegepast. Daarom zijn wij bij voorkeur al in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project betrokken, zodat we al in de voorbereidingsfase kunnen adviseren met betrekking tot materiaalkeuzes en bouwkundige details.

Productiebedrijven

Een productiehal is voor een opdrachtgever slechts een tool die het productieproces faciliteert. Dat betekent dat wat wij realiseren, exact op dat proces dient te zijn afgestemd. Denk aan maatwerk in vloerhoogtes, kolomafstanden en funderingen. Wij verdiepen ons in het productieproces en vertalen de vragen vanuit dat proces in efficiënte bouwkundige en installatietechnische oplossingen. Alles om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever zich optimaal op het bedrijfsproces kan richten.

Kantorenmarkt

We bouwen, verbouwen en onderhouden ook kantoorpanden. We vertalen de vraag van de opdrachtgever naar een compleet ontwerp, inclusief advies over materiaal- en productkeuzes, en ondersteunen hem in het hele bouwproces. Van eerste schets tot en met de ingebruikname.

De kantorenmarkt staat voor een enorme moderniserings- en verduurzamingsopgave. Wij hebben veel ervaring met het renoveren en verduurzamen van kantoren, terwijl ze gewoon in gebruik zijn. Samen met de opdrachtgever maken we de keuze of we snel en hevig ingrijpen of dat de werkzaamheden juist over een langere periode worden gespreid. In dat laatste geval nemen we uiteraard alle mogelijke maatregelen om overlast tot een minimum te beperken en de veiligheid van medewerkers te waarborgen.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  

= Verplicht veld