VB-Groep

Organisatie

Van Heur Bouw & Onderhoud maakt deel uit van VB Groep, een groep solide familiebedrijven, actief op het gebied van ontwikkeling en bouw. De groep opereert landelijk, met een focus op Midden- en Zuid-Nederland. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken we gebruik van elkaars specifieke expertise.

We hebben oog voor onze opdrachtgevers, partners en medewerkers en zijn overtuigd van het feit dat resultaat samen komt. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties en dat we op een professionele manier met elkaar omgaan. Open, eerlijk, op basis van vertrouwen. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de aard van ons familiebedrijf. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons. 

Ons verhaal

Van Heur Bouw & Onderhoud staat bekend als een professionele bouwpartner. De klant (eindgebruiker) staat bij ons altijd centraal.

Lees meer

Ons management

Onze mensen geven onze organisatie een gezicht. Maak kennis met ons management.

Kennismaken

VB Groep

Van Heur Bouw & Onderhoud maakt deel uit van VB Groep. Een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen.

Meer over VB Groep