VB-Groep

Een stage betekent dat je direct meedraait in een team, vanaf de eerste dag. We hebben passende mogelijkheden op meerdere afdelingen: projectontwikkeling, werkvoorbereiding, uitvoering, calculatie en planvoorbereiding. Ook denken we graag mee in mogelijkheden voor stages van andere afdelingen, zoals ICT, Financieel, Marketing en HRM.

Onder begeleiding van een ervaren collega maak je direct deel uit van het team. Samen maken we een plan dat aansluit bij de wensen en opdrachten van je studie. Zo bereiden we je op een leuke en professionele manier voor op jouw toekomst in de bouw. Veel collega's die ooit als stagiair(e)/leerling zijn begonnen, werken nog steeds bij ons. Dus wie weet, word jij na je opleiding wel onze nieuwe collega!

Afstuderen

Afstuderen kan natuurlijk ook bij ons. Een collega met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Dat kan. We bieden de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken in de dagelijkse praktijk.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met de afdeling HRM en bekijk samen welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Afdeling HRM

Stel hier je vraag

  

= Verplicht veld