VB-Groep

VB Academy

We zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. Dus helpen we onze medewerkers graag om hun ambities waar te maken en het beste uit zichzelf te halen. Daarom hebben we onze eigen VB Academy opgericht. Met als doel te leren en inspireren. We bieden een warme introductie voor nieuwe collega's, stimuleren de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, bieden een mentorschap voor jonge collega's en delen zowel intern als extern kennis. De VB Academy kent een divers aanbod aan (verplichte) trainingen, opleidingen, lezingen en workshops (bijvoorbeeld over veiligheid).

De VB Academy kent 4 pijlers:

Introductie 400x400

Introductie

Met ons introductieprogramma weet je snel je weg te vinden binnen onze organisatie. Je maakt kennis met collega's, krijgt een buddy toegewezen en wordt ingewerkt.

Mentorschap 400x400

Mentorschap

Tijdens je loopbaan heb je regelmatig contact met je mentor, die jou terzijde staat met zijn (levens)ervaring. Maar je kunt ook zelf mentor worden.

Opleiding 400x400

Opleiding

Met gerichte opleidingsmodules kun je jezelf verder ontwikkelen.

Kennisdeling 400x400

Kennisdeling

Je kunt jezelf verder ontwikkelen door zowel interne als externe kennisdelingssessies bij te wonen.

Meer over de VB Academy

Nieuwsgierig geworden?

Werken bij Van Heur?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie.

Bekijk vacatures

Jong talent

We zijn altijd op zoek naar jong talent, die mede invulling geven aan onze groeiambities. We geven je graag de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als leerling, stagiair, afstudeerder of trainee.

Meer info