VB-Groep

Jong talent

Gouden ster vh2 1

We zijn altijd op zoek naar talent op alle niveaus in de organisatie, dat mede invulling geeft aan onze groeiambities. We geven je graag de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met een (meeloop)stage, afstudeeropdracht, traineeship of als leerling krijg je een goed beeld van ons als werkgever, de inhoud van de werkzaamheden en heel belangrijk: de sfeer.

Leerlingen

We besteden veel aandacht aan écht vakmanschap. Je wordt altijd gekoppeld aan een gecertificeerd leermeester die jou goed zal begeleiden.

Stages

Een stage betekent dat je direct meedraait in een team, vanaf de eerste dag. We hebben passende mogelijkheden op meerdere afdelingen: projectontwikkeling, werkvoorbereiding, uitvoering, calculatie en planvoorbereiding. Maar ook op stafafdelingen zoals ICT, Marketing en P&O. Afstuderen kan natuurlijk ook bij ons. Een collega met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht.

Traineeships

Heb je nog geen goed beeld van je eigen ambities en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Een traineeship is de ideale manier om je verder te oriënteren. Je hebt de mogelijkheid om te werken op verschillende afdelingen binnen onze organisatie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met Ilse Houben en bekijk samen welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Ilse Houben

P&O Adviseur

+31 6 30 28 31 94

whatsapp

Stel hier je vraag

  

= Verplicht veld