VB-Groep

Van Heur Bouw & Onderhoud is een verrassend veelzijdig bouwbedrijf, waar traditioneel vakmanschap naadloos samengaat met continue vernieuwingsdrang en innovatiekracht. Een bedrijf met een onmiskenbare familiecultuur, waar het gaat om ‘samen’. Om langdurige relaties met opdrachtgevers, leveranciers en samenwerkingspartners.

Vakkundig en kritisch

We zijn al 75 jaar actief in bouw en onderhoud en bedienen opdrachtgevers die gaan voor vakmanschap en kwaliteit op alle fronten. In planontwikkeling, calculatie en werkvoorbereiding. In ontwerp en uitvoering. In nazorg en onderhoud. Opdrachtgevers die kiezen voor een bouwer die dóórvraagt om de vraag achter de vraag te achterhalen. Die niet klakkeloos bestek en tekeningen volgt, maar altijd alert is op kansen om een werk beter, slimmer, sneller, voordeliger te realiseren.

Bijzondere projecten

We zijn een allround bouwbedrijf, maar maken vooral naam met bijzondere, unieke projecten. Met de transformatie van een oude monumentale fabriek naar een onderwijsomgeving bijvoorbeeld. Met de renovatie van een theaterzaal waarvan de akoestische kwaliteiten internationaal worden geroemd. Met imposante werken op (petro)chemische plants, inventieve oplossingen voor logistiek ‘onmogelijke’ uitdagingen. Het is allemaal Van Heur Bouw & Onderhoud. Verrassend veelzijdig.

Onze kernwaarden

Solide

Onze cultuur wordt sterk bepaald door de normen en waarden die de oprichter van VB Groep, Johan van Boldrik, heeft geïntroduceerd. Familie en de manier waarop je binnen een familie met elkaar omgaat, spelen daarin een belangrijke rol. Als familiebedrijf, met een lange geschiedenis, varen we op het kompas van de lange termijn en laten we ons niet gauw van koers brengen. Natuurlijk, we zijn ondernemend, grijpen onze kansen en gaan risico's niet uit de weg. Maar we staan niet toe dat het voortbestaan van ons bedrijf daardoor in gevaar komt. En ook niet dat het belang van onze investeerders wordt aangetast. We ondernemen met lef, maar altijd met beheersbare risico's.

Solide

Duurzaam

Wij zijn een duurzame onderneming. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zit in de aard van ons familiebedrijf. We zijn er immers niet alleen voor vandaag en onszelf, maar ook voor morgen en de generaties na ons. MVO is uitgangspunt bij al ons doen en laten. We nemen onze verantwoordelijkheden tegenover medewerkers, omgeving en samenleving en houden zoveel mogelijk rekening met alle belanghebbenden. Met klanten en investeerders, medewerkers en leveranciers, gebruikers en omwonenden.

Duurzaam

Partnerschap

Resultaat komt samen en dus gaan we voor echt partnerschap. Dat betekent dat we investeren in langdurige relaties. Dat we op een professionele manier met elkaar omgaan. Open, eerlijk, op basis van vertrouwen. En wanneer we inderdaad voor langere tijd met elkaar samenwerken, is het wel zo prettig als we op een leuke, informele manier met elkaar omgaan. Ook als we zakendoen. Uitgangspunt van onze samenwerking is win-win. Samen bereiken we meer dan alleen. Daarom delen we kennis, brengen we partijen bij elkaar en breidt ons netwerk van partners en opdrachtgevers zich steeds verder uit. Uiteindelijk gaat het erom dat alle betrokken partijen tevreden zijn met de samenwerking.

Partnerschap

Wij zijn Van Heur Bouw & Onderhoud

Onderdeel van VB Groep

Van Heur Bouw & Onderhoud maakt deel uit van VB Groep. Een groep van landelijk opererende bedrijven, actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen, met expertise van financieringsvormen en beleggingsconstructies en toegang tot een uitgebreid netwerk van solide, professionele partijen die daar invulling aan kunnen geven. Ieder bedrijf is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijkertijd maken de bedrijven gebruik van elkaars specifieke expertise. Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Binnen VB Groep geven meer dan 350 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons motto 'Resultaat komt samen'.

Meer over VB Groep

Ons management

Onze mensen geven onze organisatie een gezicht. Maak kennis met ons management.

Kennismaken

Werken bij Van Heur?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar nieuw talent, op alle niveaus binnen onze organisatie.

Bekijk vacatures

Neem contact met ons op

  

= Verplicht veld