VB-Groep

Onderwijs

Onderwijsorganisaties zijn als publiekrechtelijke instellingen doorgaans aanbestedingsplichtig. Van Heur bouwt met regelmaat voor deze sector en beschikt over de juiste referenties om mee te kunnen doen aan Europese aanbestedingen. We hebben voldoende schaalgrootte voor omvangrijke projecten, maar zijn tegelijk compact genoeg om ook kleine projecten te kunnen uitvoeren, met dezelfde efficiency en kwaliteit.

Waarom bouwt het onderwijs met Van Heur?

  • Veel ervaring in bouwen, renoveren en onderhouden van scholen
  • Specialistische installatietechnische kennis (Frisse Scholen)
  • Veel ervaring met bouwen 'met de winkel open'
  • Flexibele werktijden, om het onderwijsproces heen

Specialistische kennis

Een school is voor ons bekend terrein. Bouwkundig, maar ook installatietechnisch. Vooral bij nieuwbouw liggen de eisen hoog, als het gaat om ventilatie en een gezond binnenklimaat. Samen met onze partners realiseren wij een onderwijsomgeving die voldoet aan de normen van het predicaat Frisse Scholen. Ook wat betreft bouwkundige constructies en toepassing van materialen, weten we met welke bijzondere omstandigheden rekening gehouden moet worden. Wat betreft veiligheid, onderhoud en robuustheid.

Nieuwbouw, renovatie, onderhoud

We realiseren niet alleen nieuwbouw, maar nemen ook renovatie en onderhoud van scholen op ons. In zulke gevallen werken we doorgaans in een omgeving die in gebruik is. We nemen alle mogelijke maatregelen om het onderwijs ongestoord door te laten gaan en overlast tot een absoluut minimum te beperken. Dat kan betekenen dat we onze werkzaamheden deels vóór of na schooltijd of in de vakanties moeten uitvoeren. Geen probleem voor de medewerkers van Van Heur.

Schoolleven gaat voor

We plannen onze activiteiten zoveel mogelijk om het dagelijkse schoolleven heen en houden rekening met bijzondere evenementen, zoals diploma-uitreikingen en voorstellingen. En uiteraard zien we erop toe dat leerlingen tijdens onze werkzaamheden veilig naar school kunnen. We maken een Plan van Aanpak met heldere afspraken, waar de opdrachtgever ons te allen tijde aan kan houden.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  

= Verplicht veld