VB-Groep

Wonen

Van Heur bouwt, verbouwt en onderhoudt woningen van uiteenlopende typologie├źn voor professionele opdrachtgevers. Eengezinswoningen, appartementencomplexen, zorgwoningen. Als compacte organisatie die deel uitmaakt van een grote groep, zijn we toegerust voor zowel omvangrijke, seriematige bouw als voor kleinschalige projecten. We hebben hiervoor de juiste mensen en middelen, kennis en kunde. In eigen huis, binnen de collegiale gelederen van VB Groep of binnen ons uitgebreide netwerk van externe co-makers met wie we onze projecten realiseren.

Waarom woningen bouwen en onderhouden met Van Heur?

  • Kleine en grootschalige projecten
  • Van planontwikkeling en realisatie t/m onderhoud en verduurzaming
  • De juiste medewerkers voor de juiste klus (nieuwbouw - onderhoud)
  • Procesmatige aanpak groot onderhoud (VB Groot Onderhoud)
  • Diverse woonconcepten

Ondersteuning op maat

We werken bij voorkeur in bouwteam en gaan voor langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als co-makers. We bedienen onze opdrachtgevers op maat. Enkel uitvoerend, als men dat wenst. Meedenkend en mee-organiserend, een deel van de planontwikkeling op ons nemend. Of als gedelegeerd ontwikkelaar volledig verantwoordelijk voor het hele ontwikkel- en realisatietraject, inclusief het aanbieden en begeleiden van kopers/huurders-opties.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw van woningen zijn voor veel opdrachtgevers onze VB Woonconcepten interessant. In deze toekomstbestendige concepten worden optimale, beproefde en bewezen oplossingen samengevoegd om te komen tot de meest effici├źnte seriematige woningbouw.

Groot onderhoud, verduurzaming, Niet Planmatig Onderhoud

We organiseren en realiseren alle vormen van onderhoud aan woningen. Groot onderhoud/verduurzaming voor eigenaren van omvangrijke woningportefeuilles bijvoorbeeld. Al dan niet georganiseerd via het succesvolle concept VB Groot Onderhoud. Voor diverse woningcorporaties zijn we vaste partner voor Niet Planmatig Onderhoud.

Onze concepten

VB ID

VB ID is de standaard in bouwen. Het idee van woonconcepten, gefundeerd op vooraf bedachte oplossingen, die we proactief, projectoverstijgend en doelgroepgericht ontwikkelen. De standaard in bouwen.

Bekijk de VB ID woonconcepten

VB GO

Met VB GO ondersteunen wij met name woningcorporaties in hun groot onderhoud, door te kiezen voor een procesmatige en programmatische aanpak.

Meer over VB GO

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  

= Verplicht veld