VB-Groep

Wonen

Wonen

Wonen

Wij bouwen zowel eengezinswoningen als appartementencomplexen, waaronder zorggerelateerde appartementencomplexen. Tevens verzorgen we groot onderhoud, veelal in het kader van verduurzaming van corporatiewoningen.

Waarom woningen bouwen en renoveren met Van Heur?

  • Uitwerking in bouwteam
  • Klein- én grootschalige projecten
  • Persoonlijk en flexibel
  • Kennis van verduurzamingstrajecten
  • Betrokken medewerkers

Bouwteam

Woningbouw realiseren we bij voorkeur in bouwteam, met opdrachtgevers waarmee we een langdurige relatie onderhouden. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers vanaf de eerste plannen tot en met de uitvoering, inclusief het aanbieden en realiseren van kopers- en huurdersopties. Onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen op marktconforme prijzen.

Klein- en grootschalige projecten

We zijn goed in seriematige bouw van zowel grootschalige als kleinschalige projecten. We hebben hiervoor de mensen en kennis en kunde in huis en staan voor een persoonlijke en flexibele aanpak. Onze platte organisatiestructuur zorgt voor korte communicatielijnen.

Verduurzaming

Een belangrijk onderdeel in projectmatig groot onderhoud is verduurzaming. Corporaties zien zich voor de uitdaging geplaatst om woningen naar gemiddeld energielabel B te brengen en uiteindelijk zelfs CO2-neutraal en aardgasloos te maken. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden, bouwtechnisch maar ook in sociaal opzicht. Goede communicatie en omgang met bewoners zijn daarbij voor ons belangrijke uitgangspunten.

Onze concepten

VB Woonconcepten

Binnen VB Groep ontwikkelen we woonconcepten die toekomstbestendig zijn. Onze concepten kenmerken zich door flexibiliteit en daardoor is veel variatie mogelijk.

VB Groot Onderhoud

Met VBGO ondersteunen wij met name woningcorporaties in hun groot onderhoud, door te kiezen voor een procesmatige en programmatische aanpak.

Onze activiteiten

Nieuwbouw

Van Heur Bouw & Onderhoud realiseert nieuwbouw in diverse sectoren. Onze organisatie is er op ingericht om al in een heel vroeg stadium mee te denken over bouwplannen.

Bouwservice

Bouwservice richt zich op een snelle en efficiënte uitvoering van bouwprojecten. Wij denken graag mee en zijn in staat snel te schakelen.

Renovatie & onderhoud

Wij renoveren woningen, kantoren en scholen terwijl ze in gebruik zijn en hebben specialistische kennis in huis om verouderde woon-zorgcomplexen te renoveren.

Niet Planmatig Onderhoud

Wij verzorgen het Niet Planmatig Onderhoud voor een aantal woningcorporaties in Limburg. Daarbij gaat het om reparaties, mutatieonderhoud en binnenonderhoud op verzoek van de klant.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang onze laatste updates rondom ontwikkelen en bouwen.

Projecten

Veliahof in een nieuw jasje

Verduurzaming en groot onderhoud 178 appartementen

Land van Anna - ruimte om te bloeien

Transformatie naar woonwijk met 185 woningen

Nieuwbouw Parkheuvel fase 4B Heerlen

Unieke terraswoningen in een parkachtige omgeving