VB-Groep

Bezoek project Nazareth in Maastricht tijdens Dag van de Bouw 2022

2 juni 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert Bouwend Nederland wederom de 'Dag van de Bouw'. Op deze dag worden bouwplaatsen in heel Nederland opengesteld voor publiek om te laten zien hoe mooi onze sector is én hoe gaaf onze projecten zijn.

Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Dit jaar is de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni. Kom je ons bezoeken op de bouwplaats van project Nazareth in Maastricht?

Bezoek 24+4 woningen Nazareth

In Maastricht zijn wij bezig met 24+4 nieuwbouwwoningen. Een project in de wijk Nazareth waar de voormalige woningen van opdrachtgever Woonpunt gesloopt zijn. Hiervoor komen 28 nieuwe energiezuinige woningen in de plaats. Graag ontvangen we eventuele toekomstige bewoners, buurtbewoners, studenten en overige geïnteresseerden om kennis te maken met de bouw.

Praktische informatie Dag van de Bouw

Een bouwlocatie kent veel potentiële gevaren. Daarom is het heel belangrijk om de veiligheid te waarborgen van zowel onze bezoekers als ons personeel. Daarom treffen wij de nodige maatregelen en kun je veilig ons project bezoeken. Dit kan op zaterdag 18 juni van 10:00 tot 15:00 uur. Het project is gelegen aan Kasteel Oostlaan 1 te Maastricht. Je bent van harte welkom om de bouwvorderingen te komen bekijken!

We kijken uit naar de Dag van de Bouw! Om te laten zien hoe mooi onze sector is én hoe gaaf ons project Nazareth is.

Aanmelden is niet nodig.

Nieuwbouw 24+4 woningen

Meer informatie over de 28 levensloopbestendige en energiezuinige woningen in de Maastrichtse wijk Nazareth? Bekijk dan onze projectpagina.