VB-Groep

Dag van de Bouw: zaterdag 8 juni 2024

23 mei 2024

Zaterdag 8 juni 2024 vindt voor de zeventiende keer de landelijke Dag van de Bouw plaats. Bouw- en infrabedrijven stellen op deze dag met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlands publiek. Jong en oud kunnen dan ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations. Van Heur stelt deze dag de Grathemermolen open voor publiek, van 10.00 tot 15.00 uur.

Bezoek ons project tijdens Dag van de Bouw! 

Transformatie Grathemermolen Grathem 

De Grathemermolen is een uniek Rijksmonument dat bestaat uit een watermolen, woonhuis en een schuur. De watermolen wordt gerestaureerd en getransformeerd. Na de restauratie wordt de locatie draaiende gehouden en toegankelijk voor publiek. 

Het woonhuis en de schuur krijgen een nieuwe bestemming en worden getransformeerd tot vakantiewoningen. Bij de restauratie blijven authentieke elementen behouden. Daarnaast wordt het pand energetisch verbeterd. Krijg een uniek kijkje achter de schermen bij de beeldbepalende entree van Grathem. Ook kinderen zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

AdresBrugstraat 13 6096 AA Grathem

Let op!Beperkte parkeergelegenheid. We adviseren om te voet, met de fiets of met het OV te komen.

Een initiatief van Bouwend Nederland 

Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de imagocampagne 'De bouw maakt het', waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland.

Bouwend Nederland | Platform Duurzame Huisvesting