VB-Groep

€11.111,- naar Kanker onderzoekfonds Limburg

24 oktober 2022

Vandaag overhandigden Frank Dijkhuis (directeur Smeets Bouw), Remco Brave (directeur Smeets Vastgoedservice) en Marc Pluijmakers (directeur Van Heur Bouw & Onderhoud) een cheque ter waarde van €11.111,- aan Ineke Griede (directeur Health Foundation Limburg) en Marcel van Bourgogne (Senior Fondsenwerver) van Kankeronderzoekfonds Limburg. Een bijzonder mooi bedrag dat is opgehaald naar aanleiding van onze jubileumviering op woensdag 14 september 2022.

Samen met onze relaties en vaste partners vierden wij op 14 september 2022 het 100-jarig bestaan van Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice en het 75-jarig bestaan van Van Heur Bouw & Onderhoud. We keken terug op de rijke geschiedenis van onze bedrijven en toastten op de toekomst.

Al jaren zijn wij lid van Business Vrienden Kankeronderzoekfonds Limburg. Met ons lidmaatschap steunen wij baanbrekend, innovatief en wetenschappelijk onderzoek naar kanker in Limburg. De aanwezigheid van onze relaties was ons meer waard dan een geschenk. Relaties die toch een geschenk wilden geven konden een donatie doen aan Kankeronderzoekfonds Limburg.

Onze bijzondere dank gaat uit naar onze relaties die een donatie gedaan hebben. Met deze donatie kan Kankeronderzoekfonds Limburg weer projecten en onderzoeken steunen.

Wat gebeurt er met de gift?

Het Kankeronderzoekfonds Limburg is een regionaal fonds en steunt sinds 2008 – met giften van donateurs en sponsoren – medisch wetenschappelijk kankeronderzoek. Het bedrag dat wij doneren gaat dan ook naar onderzoek in Maastricht UMC+ waar artsen en onderzoekers zich hard maken voor een wereld waarin kanker steeds beter behandeld kan worden. Ze zetten in op het voorkomen en eerder ontdekken van kanker en werken aan effectieve en innovatieve behandeltechnieken. Onderzoek dat resulteert in goede zorg en behandeling in onze eigen regio.

Terugblik Jubilea

Samen met onze relaties en vaste partners vierden wij het 100-jarig bestaan van Smeets Bouw en Smeets Vastgoedservice en het 75-jarig bestaan van Van Heur Bouw & Onderhoud.

Bekijk terugblik