VB-Groep

Raamovereenkomst 'Samen Wonen' ondertekend door Wonen Limburg en Van Heur

11 juli 2024

Gisteren markeerde een belangrijke mijlpaal. Marc Pluijmakers van Van Heur en Femke Overbeek van Wonen Limburg ondertekenden de raamovereenkomst voor het eerste project met het innovatieve woonwagenconcept ‘Samen Wonen’. Deze samenwerking is een belangrijke stap in het bieden van hoogwaardige en passende huisvesting, met respect voor de cultuur en identiteit van de woonwagengemeenschap.

Samenwerking met bouwpartners

Naast Marc en Femke, ondertekenden ook Lucas Delmulle van Danilith, Anton van der Sanden van W-installateur Aarts en Wil Paulus van E-installateur EPM de overeenkomst als bouwpartners van Van Heur. In dit bouwteam zullen zij gezamenlijk het eerste ‘Samen Wonen’ project realiseren. Het project richt zich op het creëren van woonruimtes die de specifieke behoeften en cultuur van de woonwagengemeenschap ondersteunen en respecteren. De werkzaamheden starten nog dit jaar.

Bouwservice

Ons woonwagenconcept ‘Samen Wonen’ wordt gerealiseerd door onze afdeling Bouwservice, die zich richt op een efficiënte en hoogwaardige voorbereiding en uitvoering van diverse projecten. Dankzij de inzet van eigen vaklieden kunnen we snel van start gaan en ons richten op zowel grootschalige als kleinschalige, specialistische werken.

Samen Wonen: conceptueel bouwen op maat

Het concept ‘Samen Wonen’ is gefundeerd op vooraf bedachte oplossingen. In plaats van standaard woningen, leveren wij maatwerkoplossingen met gestandaardiseerde elementen die perfect aansluiten bij de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever.

Wij kijken uit naar de samenwerking en de realisatie van het eerste ‘Samen Wonen’ project voor Wonen Limburg en haar huurders. Met dit project willen wij een significante bijdrage leveren aan de woonkwaliteit en leefomgeving van de woonwagengemeenschap.