VB-Groep

Roy Nicolaye benoemd tot Directeur bij Van Heur

22 augustus 2024

Met trots kondigen wij aan dat Roy Nicolaye per 1 augustus 2024 is benoemd tot Directeur bij Van Heur Bouw & Onderhoud.

Roy heeft een indrukwekkende loopbaan in de bouwsector, die begon in 1995 als stagiair en in 1997 als leerling timmerman. Hij brengt een schat aan ervaring en expertise mee naar zijn nieuwe rol. Roy is sinds 2016 een gewaardeerd lid van ons team en heeft door de jaren heen een cruciale rol gespeeld in onze projecten en operaties. In zijn nieuwe rol is Roy verantwoordelijk voor de planvoorbereiding en operationele werkzaamheden zodat onze projecten efficiënt en met de hoogste kwaliteit worden uitgevoerd. 

Het managementteam van Van Heur Bouw & Onderhoud bestaat nu uit Marc Pluijmakers (Algemeen Directeur), Roy Nicolaye (Directeur) en Jaime Christianen (Bedrijfsleider). Samen bepalen zij de strategische koers van ons bedrijf en bouwen zij verder aan ons succes.

Ik wens Roy heel veel succes in zijn nieuwe rol en ik kijk ernaar uit om samen de toekomst van Van Heur verder vorm te geven.
Marc Pluijmakers, Algemeen Directeur

Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet en blijven ons inzetten voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid in de bouwsector.

v.l.n.r.: Managementteam Van Heur Bouw & Onderhoud: Jaime Christianen (Bedrijfsleider), Marc Pluijmakers (Algemeen Directeur), Roy Nicolaye (Directeur).