VB-Groep

VB Groep op plek 29 in Cobouw50

27 november 2023

Cobouw heeft onlangs de nieuwe Cobouw50 gepubliceerd, dé lijst met de vijftig grootste bouwbedrijven van Nederland. VB Groep staat op plek 29, een stijging van één plek ten opzichte van 2022.

Terugkijkend op 2023 zijn we zeer tevreden. Afgelopen jaar behaalden we opnieuw een hogere omzet, zij het met een wat lagere winst door prijsverhogingen. Met als gevolg een kleine stijging in de Cobouw50.

We zijn trots op onze plek in de Cobouw50. Het is een erkenning van het harde werk van al onze medewerkers en de succesvolle samenwerkingen met onze zeer gewaardeerde relaties en opdrachtgevers.
Robert van Boldrik, Algemeen Directeur

Onze stabiele positie in de Cobouw50 is extra bijzonder omdat we dit jaar het 150-jarig bestaan van VB Groep en Huybregts Relou vieren. Van een timmerbedrijf in Helmond, dat gegroeid is in Heeze, zijn we uitgegroeid tot een groep familiebedrijven met ruim 350 medewerkers, landelijk actief op het gebied van ontwikkelen en bouwen.

Met een gezonde solvabiliteit, vermogens- en liquiditeitspositie en mooie projecten in het vooruitzicht kijken we met vertrouwen uit naar de toekomst. Waarbij we met VB GO steeds meer woningcorporaties ondersteunen in hun verduurzamingsopgave. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen in de markt volgen en zijn we wendbaar waar nodig.

Bekijk de volledige Cobouw50