VB-Groep

Stage lopen bij Van Heur is bouwen aan je eigen toekomst!

Lion en Björn zijn momenteel werkzaam als stagiair bij Van Heur Bouw & Onderhoud. Beide zijn ze vierdejaarsstudent HBO Built Environment bij Zuyd Hogeschool. De opleiding gaat over het inrichten, gebruiken en beheren van een ruimte. Waarbij vakken en aandachtsgebieden als bouwkunde, civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling aan bod komen. Beide doen een afstudeeronderzoek bij Van Heur, nadat ze al eerder hun derdejaars stage succesvol in de praktijk, ook bij Van Heur, hebben afgerond.

Na de zomer zijn de heren afgestudeerd en starten zij als voorman timmerman om het werkveld te verkennen en ervaring op te doen. Vanuit deze functie gaan zij verder groeien tot uitvoerder, projectleider of hetgeen waar hun ambities liggen.

Lion over zijn ervaring

Van Heur Bouw & Onderhoud is een echt familiebedrijf waar de toekomst van jonge studenten hoog in het vaandel staat. Zelf heb ik al meerdere stages gelopen, maar ik kan zeggen dat Van Heur er zeker bovenuit springt!

Hier word je niet alleen op je eerste dag hartelijk ontvangen, maar gedurende je hele stageperiode. Ongeacht het niveau van bouwkundige kennis, elke dag wordt er voldoende aandacht aan jou en je leerproces besteed, om het maximale uit je stageperiode te halen. Want de input die je als stagiair levert, draagt daadwerkelijk bij aan de bedrijfsprocessen en operationele uitvoering. Uniek als je het mij vraagt want dit geeft je het gevoel dat je er echt bij hoort en dat jouw input van toegevoegde waarde is. De bedrijfsbrede motto 'Resultaat komt samen' is hier werkelijk van toepassing.

Ik heb inmiddels drie succesvolle stageperiodes doorlopen bij Van Heur, vanaf het tweede leerjaar tot en met het vierde leerjaar. Van Heur heeft mij het vertrouwen gegeven, waardoor ik telkens met plezier de weg naar Kelpen-Oler heb teruggevonden. Als kers op de taart kan ik met trots zeggen dat ik na deze afstudeerstage aan de slag mag binnen de organisatie. Ik ben blij dat ik deze kans krijg bij Van Heur en mijzelf kan ontwikkelen en mijn kennis kan vergroten in de bouwsector.

De bedrijfsbrede motto 'Resultaat komt samen' is hier werkelijk van toepassing.
Lion Zimmermann, Afstudeerstagiair

Björn over zijn ervaring

Tijdens mijn eerste stageperiode bij Van Heur Bouw & Onderhoud ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de uitvoering. Vanaf dag één ben ik goed ontvangen door mijn stagebegeleiders en collega’s. Ik waardeer het enorm dat er voldoende tijd wordt gereserveerd om mij als stagiair werkzaamheden aan te leren en mijzelf te ontwikkelen. En fouten worden gezien als leermomenten, en daarbij wordt het maken van fouten ook gezien als leermomenten.

Daarnaast heerst er een heel toegankelijke sfeer op kantoor en de bouwplaatsen. Iedereen staat open voor een praatje over mijn stage en er wordt regelmatig gevraagd of zij kunnen helpen bij mijn afstudeeropdracht of andere zaken. Dit zorgt ervoor dat ik me echt gewaardeerd en ondersteund voel binnen de organisatie.

Na mijn eerste stage bood Van Heur mij de mogelijkheid om bij de organisatie te blijven als werkstudent. Dit gaf me de kans om verder te groeien binnen het bedrijf en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Vervolgens kreeg ik ook de kans om ook mijn afstudeerstage hier te voltooien. Net als Lion kan ik vertellen dat ik na het voltooien van mijn afstudeeronderzoek ik aan de slag mag gaan binnen de organisatie!

Er heerst een toegankelijke sfeer op kantoor en op de bouwplaatsen. Iedereen staat open voor een praatje
Björn van Rooij, Afstudeerstagiair

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op met het team HRM en bekijk samen welke mogelijkheden er voor jou zijn op het gebied van stageplekken bij Van Heur Bouw & Onderhoud!

Brigitte Bongers

HRM Adviseur

06 30 19 93 93

Stel hier je vraag

  

= Verplicht veld