VB-Groep

Unieke projecten

Greswaren opgeleverd 3

Met unieke projecten bedoelen wij bijzondere projecten die vaak een hoge mate van complexiteit met zich meebrengen en zeer specialistische kennis vergen. Een aantal voorbeelden van dit soort projecten zijn Theater aan het Vrijthof in Maastricht, de Greswarenfabriek in Reuver en de Mora fabriek in Maastricht.

Van Heur Bouw & Onderhoud heeft zich de afgelopen jaren tot expert ontwikkeld op het gebied van dit soort bijzondere projecten. Projectmanagement speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Het coördineren van het bouwteam met betrokken stakeholders en specialistische nichespelers zoals bijvoorbeeld theateraudio vergt organisatorische vaardigheden en inlevingsvermogen. Bovendien spelen veiligheidseisen en -voorschriften vaak een belangrijke rol. Wij zorgen voor een specialistisch team met de juiste kennis en vaardigheden.

Een greep uit onze unieke projecten

Transformatie Greswarenfabriek

Het karakteristieke gebouw; de Greswarenfabriek in Reuver is één van de oudste en grootste industriële gebouwen in Noord-Limburg. Wij hebben dit bijzondere gebouw getransformeerd tot middelbare school Broekhin (SOML).

Theater aan het Vrijthof

Voor deze kunst- en cultuurtempel met een internationale reputatie kregen wij de opdracht om van een concertzaal en theaterzaal één hybride zaal te maken. Een complexe opdracht waarbij ketensamenwerking een grote rol heeft gespeeld en alle partijen back-to-back en ondersteunend aan elkaar hebben samengewerkt.