VB-Groep

Unieke projecten

We zijn een allround bouwbedrijf, maar maken vooral naam met bijzondere, unieke projecten. Met de transformatie van een oude monumentale fabriek naar een onderwijsomgeving bijvoorbeeld. Met de renovatie van een theaterzaal waarvan de akoestische kwaliteiten internationaal worden geroemd. Met imposante werken op (petro)chemische plants, inventieve oplossingen voor logistiek ‘onmogelijke’ uitdagingen. Het is allemaal Van Heur Bouw & Onderhoud. Verrassend veelzijdig.

Een greep uit onze unieke projecten

Verbouwing TheaterHotel de Oranjerie

Het prachtige theater uit de jaren 70 wordt geheel gerenoveerd. Onder onze hoede wordt alles volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De gehele theatertechniek en alle installaties worden vervangen. Nu, in 2022 wordt het nieuwe theater multifunctioneler. Naast theatervoorstellingen vinden er straks ook concerten en feesten plaats Het theater is een jaar lang buiten gebruik.

Lees meer over dit project

Transformatie Greswarenfabriek

Het karakteristieke gebouw; de Greswarenfabriek in Reuver is één van de oudste en grootste industriële gebouwen in Noord-Limburg. Wij hebben dit bijzondere gebouw getransformeerd tot middelbare school Broekhin (SOML).

Lees meer over dit project

Theater aan het Vrijthof

Voor deze kunst- en cultuurtempel met een internationale reputatie kregen wij de opdracht om van een concertzaal en theaterzaal één hybride zaal te maken. Een complexe opdracht waarbij ketensamenwerking een grote rol heeft gespeeld en alle partijen back-to-back en ondersteunend aan elkaar hebben samengewerkt.

Lees meer over dit project