VB-Groep

Bezoek Theaterhotel De Oranjerie tijdens Dag van de Bouw

30 mei 2023

Op zaterdag 17 juni 2023 organiseert Bouwend Nederland wederom de Dag van de Bouw. Op deze dag worden bouwplaatsen in heel Nederland opengesteld voor jong en oud om te laten zien hoe mooi onze sector is. Ook wij doen mee en bieden je de mogelijkheid om een uniek kijkje achter de schermen te geven bij de verbouwing van Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie

In het centrum van Roermond bevindt zich Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie. Het prachtige theater uit de jaren 70 wordt momenteel geheel gerenoveerd. Alles wordt volledig gestript en opnieuw opgebouwd waarbij de theatertechniek, installaties, klimaatbeheersing en onder andere de akoestiek gemoderniseerd worden om zodoende een theater te realiseren welke multifunctioneel is voor de toekomst. Verder wordt het voormalige KPN gebouw omgebouwd tot hotel. Tijdens de Dag van de Bouw stellen we, samen met de opdrachtgever, beide gebouwen open voor publiek.

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens Dag van de Bouw

Op zaterdag 17 juni ben je van 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom om de bouwvorderingen te komen bekijken! Krijg een uniek kijkje achter de schermen via een speciale looproute of neem deel aan een rondleiding waarbij onze collega’s je meer vertellen over dit bijzondere project. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Dus altijd al willen weten hoe de verbouwing van een theaterzaal eruit ziet? Bezoek dan Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie tijdens de Dag van de Bouw. We kijken er naar uit om te laten zien hoe mooi onze sector én hoe gaaf ons project is!

Een initiatief van Bouwend Nederland

De Dag van de Bouw is de dag waarop bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra. Jong en oud kan op deze zestiende editie ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere een theater!

Aanmelden is niet nodig.

Meer weten over Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie?

Bekijk de projectpagina voor meer informatie.

Lees meer

Praktisch

Adres:

Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie
Kloosterwandplein 12-16, 6041 JA te Roermond

Parkeersuggestie:

Q-park De Oranjerie
Achter de Oranjerie 1, 6041 JX Roermond