VB-Groep

Geslaagde Dag van de Bouw bij De Oranjerie

19 juni 2023

Een kijkje achter de bouwhekken bij de verbouwing van een theaterzaal. Gisteren kon het tijdens Dag van de Bouw! Meer dan 1.000 bezoekers maakten kennis met onze mooie sector en kregen een kijkje achter de bouwhekken. Ook aan de kinderen werd gedacht, zij konden zelf een mooi vogelhuisje maken.

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens Dag van de Bouw

Meteen om 10.00 uur bij de start van de Dag van de Bouw kwamen de eerste bezoekers al een kijkje nemen. Onze collega’s waren ter plekke om bezoekers een rondleiding te geven en te voorzien van interessante informatie over het project. Bezoekers kwamen op plekken waar je anders niet snel komt. Zoals bij de orkestbak, op het podium en op de loopbruggen boven het theater.

Mensen die graag het theater bezoeken hebben al lang niets meer gezien. Dit is voor hen de kans om een glimp op te vangen van het nieuwe theater.
Eddy Henderikx, Projectleider

Meer dan 1.000 bezoekers tijdens Dag van de Bouw!

We kijken terug op een geslaagde Dag van de Bouw met meer dan 1.000 bezoekers. Naast het verbouwde theater, konden bezoekers ook een kijkje nemen in het voormalige KPN-gebouw waar hotelkamers worden gerealiseerd. Ook aan de kinderen werd gedacht, zij konden zelf een vogelhuisje timmeren onder begeleiding van een van onze collega’s.

150-jarig bestaan

Van Heur Bouw & Onderhoud is onderdeel van VB Groep en VB Groep bestaat dit jaar 150 jaar! Daarom vond tijdens Dag van de Bouw onze ‘Vuttersbijeenkomst’ plaats. Onze oud-medewerkers kregen een uniek kijkje achter de schermen en werden in het zonnetje gezet! Want ook zij hebben een flinke steen bijgedragen aan ons succes. Buiten stond onze speciale filmtrailer, waar bezoekers een timelapse video van de verbouwing konden bekijken.

Van der Valk Theaterhotel de Oranjerie niet kunnen bezoeken?

Bekijk dan de videorapportage van L1 en lees het nieuwsitem

Lees meer over Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie

Bekijk de projectpagina en blijf op de hoogte van de bouwupdates.

Lees meer

Veiligheid

Bewust Veilig-dag 2022

30 maart 2022

Toon meer