VB-Groep

Renovatie Zorgcentrum Avé Maria Cicero Geulle

Plaats Geulle
Opdrachtgever Zorggroep Cicero
Programma Renovatie zorgkamers en algemene ruimtes

Renoveren zorgcentrum en aanleunwoningen met wijkfunctie

Ave Maria Cicero heeft verzorgingsafdeling, een verpleeghuisafdeling psychogeriatrie (PG, voor ouderen met dementie) en een verpleeghuisafdeling somatiek (voor ouderen met een lichamelijke beperking). Ook zijn er 36 aanleunwoningen en is Ave Maria het thuis voor enkele verstandelijk gehandicapte bewoners (samenwerking met Pergamijn) en oud-kloosterlingen. Ave Maria is een zorgcentrum met een warme, huiselijke sfeer. In de renovatie is met deze aspecten rekening gehouden.

Van Heur Bouw & Onderhoud heeft de werkzaamheden uitgevoerd vanuit het bedrijfsonderdeel Bouwservice; dat zich richt op snelle en efficiënte uitvoering van incidentele en kleinschaligere bouwwerkzaamheden. Altijd met de wensen en behoeften van de klant (en eindgebruiker) in het achterhoofd. We hebben voor Zorgcentrum Avé Maria Cicero de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Zorgkamers opgeknapt
  • Badkamer per zorgkamer opgeknapt
  • Keuken per zorgkamer opgeknapt
  • Algemene ruimte verbouwd
  • Gezamenlijke badkamer met wellness verbouwd
  • Grote gezamenlijke keuken opgeknapt

Bouwservice is ingericht op het snel reageren op een klantvraag. Vaak ontvangen we een vrij algemene vraag die we vervolgens samen doorvertalen naar een tekening en omschrijving. Op basis hiervan stellen wij een raming of begroting op. Zodra vervolgens het contract getekend is gaan wij meteen aan de slag. We kunnen snel acteren mede doordat we bijna alle disciplines in eigen huis hebben.

Meer weten?

VH onderhoud 2

Over bouwservice

VH kantoor 9

Over onze activiteiten